Vins Montsant Mas de les Vinyes. Celler de Vins DO Montsant, Comarca del Priorat

DO Montsant

vins do montsant

Vins DO Montsant: Qualitat, singularitat i vincle amb el territori

En poc més de 10 anys, la DO Montsant i els cellers que en formen part han hagut d’enfrontar-se a un gran repte: fer-se un lloc en el competitiu i exigent mercat del vi. Ha costat i costa perquè és un repte constant, que cal encarar mantenint-se fidel a una filosofia. I en el territori Montsant, amb 1.900 hectàrees i una producció global de 5 milions d’ampolles, som fidels a la qualitat i la singularitat del producte, i al vincle d’aquest amb el territori.

La llavor d’aquesta qualitat i diferenciació és l’aposta per les varietats autòctones. La garnatxa i la carinyena en els sòls de Montsant, juntament amb el clima i el cupatge amb les varietats introduïdes amb posterioritat (cabernet, syrah, merlot…), acaben configurant uns vins excel·lents.

Equilibri entre la vinya i el celler

En aquesta recerca de l’excel·lència, l’altra part del mèrit correspon a cellers, viticultors i enòlegs. Els vins de la DO Montsant són fruit d’una tradició centenària i dels coneixements acadèmics actuals. Són productes artesans, en els que la mà de l’home intervé en tot el procés d’elaboració, un procés que és resultat d’un equilibri irrenunciable entre el camp i el celler.

El pagès té cura de les vinyes per llegar als cellerers i enòlegs el millor raïm, aquell que els permet crear vins apreciats arreu del món.

Vins-DO-Montsant

Vins DO Montsant

vi-blanc-montsant-do-montsant

vi-blanc-montsant-do-montsant

vi-negre-do-montsant/

vi-negre-do-montsant

vi-montsant-criança

vi-montsant-vi-negre-crianca-do-montsant

vi-crianca-negre-do-montsant
vi-crianca-negre-do-montsant
vi-montsant-crianca-do-montsant
vi-montsant-crianca-do-montsan
Vinos-DO-Montsant

Vins DO Montsant

+34 652 568 848
josep@masdelesvinyes.com

Mas de les Vinyes s/n 43373 Cabacés - Tarragona - Spain
LOGO_CANDIDATURA_CATALA
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram