Vins Montsant Mas de les Vinyes. Celler de Vins DO Montsant, Comarca del Priorat

CELLER

Celler, passat, present i futur.

Mas de les Vinyes és un celler familiar fundat l’any 1999, però amb una llarga tradició en el conreu de la vinya i, també, d’arbres fruiters.

Des dels anys 30 la nostra Família va començar a habitar i a treballar en aquesta fondalada del riu Montsant, en el terme de Cabacés, Comarca del Priorat, una finca amb una gran diversitat de conreus que ha arribat als nostres dies, presidida per un Mas on, més enllà d’esdevindre vivenda per a la nostra Família en diferents èpoques, s’ha convertit en el nostre Celler, El Celler Mas de les Vinyes.

Oliveres, presseguers, cirerers, ametllers, hort propi, i, sobretot, Ceps. Aquesta és la diversitat que el clima sec i mediterrani, el contrast tèrmic entre dies i nits, i el nostre terreny Franc arenós ens permet treballar a la nostra finca. Tot i això, després d’anys de portar la nostra producció de raïm a la Cooperativa de Cabacés, des de 1999, any en el què comencem a elaborar vi en el nostre propi Celler i sota el nostre propi segell, la prioritat ha estat el treball, la cura i la passió pels nostres ceps, alguns dels quals de més de 50 anys d’antiguitat.

Amb noves varietats com el Merlot i el Syrah, amb un dels Cabernet Sauvignon més antics de la Comarca i amb varietats tan pròpies com la Garnatxa, la Carinyena i el Macabeu és com intentem aconseguir uns vins nobles, sincers, complexos i alhora fàcils d’entendre i sobretot de disfrutar per a tots aquells que volen participar de l’experiència d’assaborir els nostres fruits.

Visitar el nostre Celler és una experiència entranyable i resulta molt útil per a qui estigui interessat en el funcionament d’un celler petit, que no gira l’esquena a l’ús de les noves tecnologies, sempre amb l’objectiu d’obtenir la millor qualitat en els seus vins. Esperem contagiar a tots aquells que ens visiteu quelcom tan simple d’entendre i tan profund com la passió pel camp, per l’entorn  i, òbviament, PEL VI.

> Informació

+652 568 848
 josep@masdelesvinyes.com

Vins-DO-Montsant

Vins DO Montsant

VISITES AL CELLER

  Nom de Contacte(obligatori)

  Email(obligatori)

  Telèfon

  Població

  Nº de Persones

  Comentari: Data de la visita, etc.

  Yo, l'Interessat, he llegit la informació bàsica sobre protecció de dades i dono el meu consentiment exprès pel tractament legítim de les meves dades personals a Mas de les Vinyes.

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD) i la normativa en Protecció de Dades que correspongui, MAS DE LES VINYES informa:

  • Responsable del Tractament: Mas de Les Vinyes + info

  • Finalitat: Respondre a la seva petició / Subscripció i enviament d'informació previ consentiment.

  • Legitimació: Consentiment exprés de l'interessat.

  • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.+ info

  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

  • Més informació: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra política de Protecció de Dades a la nostra pàgina web + info  CELLER MAS DE LES VINYES – COMARCA EL PRIORAT – DO MONTSANT –


  Mostra un mapa més gran
  Vinos-DO-Montsant

  Vins DO Montsant

  +34 652 568 848
  josep@masdelesvinyes.com

  Mas de les Vinyes s/n 43373 Cabacés - Tarragona - Spain
  LOGO_CANDIDATURA_CATALA
  Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram