Vins Montsant Mas de les Vinyes. Celler de Vins DO Montsant, Comarca del Priorat

Mas de les Vinyes present a “Les Nits de la DO Montsant” al Hofmann Restaurante de Barcelona

Mas de les Vinyes present a “Les Nits de la DO Montsant” al Hofmann Restaurante de Barcelona

En el marc vibrant de “Les Nits de la DO Montsant“, vam tenir el privilegi d’unir forces amb Rafael Pino del celler Masroig per celebrar i destacar l’excel·lència de la DO Montsant al reconegut Hofmann Restaurante, de Barcelona.

Aquesta vetllada no només ens va permetre mostrar el nostre suport a la denominació d’origen Montsant, sinó també presentar la nova anyada del vi Traca i Mocador Blanc 2022.

Des de l’inici de la nit, l’ambient va estar impregnat d’entusiasme i apreci per la cultura vinícola local i els valors de qualitat que representen els vins de la DO Montsant.

El Hofmann Restaurante va proporcionar l’escenari perfecte per explorar i gaudir de la varietat de matisos dels vins DO Montsant.

Durant l’esdeveniment, els assistents van tenir l’oportunitat de submergir-se en una experiència única, descobrint la riquesa i complexitat dels vins que representen la diversitat del terroir de la denominació d’origen Montsant.

Entre els vins del tast , el nostre Traca i Mocador Blanc 2022 es va distingir per la seva elegància i equilibri. Va ser un honor compartir aquest llançament amb una audiència tan apreciativa i entusiasta.

“Les Nits de la DO Montsant” són una plataforma ideal per enfortir la comunitat vinícola i fomentar un major apreci pels vins de la DO Montsant.

Ens sentim privilegiats de haver-hi participat i esperem amb interès futures oportunitats per continuar compartint la nostra passió i compromís amb els vins que tant estimem.

 

Vinos-DO-Montsant

Vins DO Montsant

+34 652 568 848
josep@masdelesvinyes.com

Mas de les Vinyes s/n 43373 Cabacés - Tarragona - Spain
LOGO_CANDIDATURA_CATALA
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram