Vins Montsant Mas de les Vinyes. Celler de Vins DO Montsant, Comarca del Priorat

Reus Viu el Vi 2019

Reus Viu el Vi 2019

REUS VIU EL VI 2019


“LA REUS VIU EL VI”

11a Fira de les DO de la demarcació de la Cambra de Reus

El passat cap de setmana vam tornar a viure la Reus Viu el Vi com una festa del Vi en la qual, en companyia de les 6 Denominacions d’Origen de l’àmbit territorial de la Cambra de Comerç de Reus, vàrem oferir els nostres vins a la ciutat natal de Gaudí.


DO Montsant – DOQ Priorat – DO Tarragona – DO Catalunya – DO Terra Alta – DO Conca de Barberà


Enguany, i cada vegada més, hem gaudit d’un públic senior ben consolidat, però sobretot ens ha encantat una notable afluència de joves amants del vi, que han percebut  La Reus Viu el Vi com una festa per a descobrir i gaudir Vins, en un ambient festiu, musical i gastronòmic que no es podien perdre. Ens ha encantat!

Vinos-DO-Montsant

Vins DO Montsant

+34 652 568 848
josep@masdelesvinyes.com

Mas de les Vinyes s/n 43373 Cabacés - Tarragona - Spain
LOGO_CANDIDATURA_CATALA
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram