Vins Montsant Mas de les Vinyes. Celler de Vins DO Montsant, Comarca del Priorat

TRACA I MOCADOR – UN VESTIT A MIDA PEL PALADAR

TRACA-I-MOCADOR-DO-MONTSANT-CELLER-MAS-DE-LES-VINYES

TRACA I MOCADOR

UN VESTIT A MIDA PEL PALADAR

¿Què tenen en comú el món del vi i el món de la moda? En Josep i l’Oriol no ho sabien respondre pas quan l’estiu del 2013 es van reunir al Mas de les Vinyes, en el terme de Cabacés (Tarragona). Retrobar una amistat perduda per camins professionals ben dispars no és empresa fàcil. En Josep Borràs treballa el vi des que el seu pare, l’Emili, va decidir reactivar una terra amb un passat vitivinícola de més 70 anys. L’Oriol Elca- cho, va esdevenir un dels models més reconeguts a nivell internacional, essent imatge de firmes de prestigi com Emidio Tucci, Ralph Lauren o Massimo Dutti. Però tornem a aquell dia al mas. Aquells dos amics que per raons laborals no es veien massa sovint, van començar a reunir-se periòdicament i d’alguna manera es van redescobrir, sem- pre amb un fil conductor entre rialla i rialla, el vi. L’Oriol es va enamorar d’aquella finca de la qual tant n’havia sentit a parlar, però mai havia trepitjat. Aquella calorosa tarda dos móns aparentment antagònics es van unir per no separa-se mai més. De cop i volta, una pregunta complicada tenia una resposta ben fàcil: el pont d’unió entre el vi i la moda tenia nom i cognom: Traca i Mocador.

Des que la moda és moda, el món de la passarel.la arrossega la pesada càrrega de la frivolitat i l’artificiositat en les formes. Per la seva part, al sector del vi sempre se l’ha titllat de viure allunyat del públic jove i d’un hermetisme poc obert a la renovació. El que s’oblida amb massa facilitat es que tant el vi com la moda tenen un denominador comú que els fa atemporals: la màxima cura pel detall. La mirada gairebé quirúrgica del detall perquè el resultat sigui perfecte. El vi amb la terra i la moda amb les costures. Tan sols treballant el detall de la terra o la tela fins a l’última expressió s’aconsegueix un bon vi o un bon vestit. No hi ha metàfora més bonica que pensar que Traca i Mocador fa vestits pel paladar.

TRACA I MOCADOR - MAS DE LES VINYES

 

 

 

Comunicació amb mitjans:

Marc Casanovas

T. 658 926 749

casanovas.marc@gmail.com

Traca i Mocador és un nom que destil.la alegria i bon humor. Justament és el nom més proper a definir l’amistat entre els dos protagonistes. Es busca un vi que es begui inmediatament després de la compra. Traca i Mocador no s’ha de guardar buscant una ocasió, Traca i Mocador és l’ocasió sempre que hi hagi amistat a taula. En definitiva, és un vi per passar-ho bé. Un vi carregat d’humor i senzillesa (traca), però també d’elegància i detalls (mocador). La gran obsessió era aconseguir un pas en boca agradable gràcies al caramel i la fruita. Un vi per a tots els públics amb un tast ben fi a partir d’una terra exigent. Un vi jove (que no un vi novell), fàcil de beure (que no simple) i capaç de resumir per damunt de tot el bo i millor de la maduresa, la duresa i la comple- xitat d’una terra i d’un clima creats per a fer bons vins.

TRACA-I-MOCADOR-MONTSANT-MAS-DE-LES-VINYES

NOTA DE CATA
Traca i Mocador

De color vermell intens i pur, en nas hi trobem fruita exuberant i dolçor de garnatxa i d’alcohol ben integrat. En boca és fàcil, encara dolç i afruitat però profund i present amb tota la seva expressió. El final és agradable, persistent, madur, sense fer oblidar l’alegria de la fruita però deixant l’empremta d’una terra dura on la paciència és clau per obtenir un raïm sa dins la plenitud del mes d’octubre.

TRACA I MOCADOR 2013
Vi jove negre

60% Garnatxa

10% Merlot

10% Samsó

10% Sirah

10% Cabernet Sauvignon

Vinos-DO-Montsant

Vins DO Montsant

+34 652 568 848
josep@masdelesvinyes.com

Mas de les Vinyes s/n 43373 Cabacés - Tarragona - Spain
LOGO_CANDIDATURA_CATALA
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram