Montsant Wines Mas de les Vinyes. DO Montsant Winery from Priorat spanish Region.

FIRA DE VI REUS – REUS VIU EL VI

banner-home

FIRA DE VI REUS VIU EL VI

Els propers 6,7, i 8 de Juny teniu una nova oportunitat de gaudir els nostres vins a la FIRA DE VI DE REUS-REUS VIU EL VI

“Del 6 al 8 de juny la REUS VIU EL VI tornarà a descobrir-vos els millors cellers de les Denominacions d’Origen de l’àmbit territorial de la Cambra. Un certamen que enguany arriba a la sisena edició amb voluntat de consolidar-se com el gran aparador dels cellers de casa nostra. Ben aviat us explicarem les novetats més importants d’aquesta edició que espera superar els excel•lents registres de l’any passat.

La Reus VIU EL VI 2013 va superar novament les xifres d’assistència de l’última edició el que suposa un nova demostració de la capacitat d’atracció del certamen. Ho posa de manifest la venda de pacs de tast que va superar les 10.000 unitats, la xifra assolida l’any anterior. Pel que fa a les degustacions de menjar, se’n van servir prop de 29.500, superant en aquest cas la xifra de l’última edició. A destacar que el dissabte es van batre també tots els registres comptabilitzats fins ara en una sola jornada, incrementant en un 20% el rècord, corresponent al dissabte de l’edició 2012.” (font http://www.reusviuelvi.com)

DESCOBRIU ELS NOSTRES VINS DO MONTSANT

 


vins do_montsant

“Mas de les Vinyes. Experiència, joventut, tradició, modernitat. Un vi, un estil de vida.”

vi-blanc-montsant-do-montsant

vi-blanc-montsant-do-montsant

vi-negre-do-montsant/

vi-negre-do-montsant

vi-montsant-criança

vi-montsant-vi-negre-crianca-do-montsant

vi-montsant-reserva

vi-montsant-criança

vi-montsant-crianca-do-montsant
vi-montsant-crianca-do-montsan
Vinos-DO-Montsant

Vins DO Montsant

+34 652 568 848
josep@masdelesvinyes.com

Mas de les Vinyes s/n 43373 Cabacés - Tarragona - Spain
LOGO_CANDIDATURA_ENGLISH
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram