Vinos Montsant Mas de les Vinyes. Bodega de Vinos DO Montsant de la Comarca del Priorat

ENOTURISME AL PRIORAT – GAUDEIX L’HIVERN AL CELLER MAS DE LES VINYES

ENOTURISME AL PRIORAT

ENOTURISME AL PRIORAT – GAUDEIX L’HIVERN AL CELLER

El dia 10 de febrer 2017 hem fet un recorregut pel Mas de les Vinyes per a mostrar-vos com es veu la Vinya i el seu entorn en un mes típic de l’Hivern.

Els colors, la vinya, el clima, els arbrers fruiters, i com no , EL TAST DE VINS, pren a l’hivern unes notes molt especials que ara us mostrem en aquests 4 videos.

Celler, passat, present i futur.

Mas de les Vinyes és un celler familiar fundat l’any 1999, però amb una llarga tradició en el conreu de la vinya i, també, d’arbres fruiters.

Des dels anys 30 la nostra Família va començar a habitar i a treballar en aquesta fondalada del riu Montsant, en el terme de Cabacés, Comarca del Priorat, una finca amb una gran diversitat de conreus que ha arribat als nostres dies, presidida per un Mas on, més enllà d’esdevindre vivenda per a la nostra Família en diferents èpoques, s’ha convertit en el nostre Celler, El Celler Mas de les Vinyes.

Oliveres, presseguers, cirerers, ametllers, hort propi, i, sobretot, Ceps. Aquesta és la diversitat que el clima sec i mediterrani, el contrast tèrmic entre dies i nits, i el nostre terreny Franc arenós ens permet treballar a la nostra finca. Tot i això, després d’anys de portar la nostra producció de raïm a la Cooperativa de Cabacés, des de 1999, any en el què comencem a elaborar vi en el nostre propi Celler i sota el nostre propi segell, la prioritat ha estat el treball, la cura i la passió pels nostres ceps, alguns dels quals de més de 50 anys d’antiguitat.

Amb noves varietats com el Merlot i el Syrah, amb un dels Cabernet Sauvignon més antics de la Comarca i amb varietats tan pròpies com la Garnatxa, la Carinyena i el Macabeu és com intentem aconseguir uns vins nobles, sincers, complexos i alhora fàcils d’entendre i sobretot de disfrutar per a tots aquells que volen participar de l’experiència d’assaborir els nostres fruits.

Visitar el nostre Celler és una experiència entranyable i resulta molt útil per a qui estigui interessat en el funcionament d’un celler petit, que no gira l’esquena a l’ús de les noves tecnologies, sempre amb l’objectiu d’obtenir la millor qualitat en els seus vins. Esperem contagiar a tots aquells que ens visiteu quelcom tan simple d’entendre i tan profund com la passió pel camp, per l’entorn  i, òbviament, PEL VI.


Enoturisme al Priorat , l’HIVERN A PEU DE VINYA


Enoturisme al Priorat, entre els presseguers del Mas de les Vinyes


Enoturisme al Priorat, Tast del Futur Cabernet Sauvignon 2016


Tast de Vins DO Montsant . Criança Mas de les Vinyes 2012

El present del Cabernet Sauvignon 2012


ENOTURISME – VISITES AL CELLER

POSA’T EN CONTACTE amb nosaltres i et preparem una visita al Celler personalitzada i adequada a les teves necessitats: Un Regal de Vinya, Una Experiència al Celler, Tast de Vins…

  Nom de Contacte(obligatori)

  Email(obligatori)

  Telèfon

  Població

  Nº de Persones

  Comentari: Data de la visita, etc.


  US HI ESPEREM!

  DESCOBRIU ELS NOSTRES VINS DO MONTSANT

   


  vins do_montsant

  «Mas de les Vinyes. Experiencia, juventud, tradición, modernidad. Un vino, un estilo de vida.»

  vi-blanc-montsant-do-montsant

  vi-blanc-montsant-do-montsant

  vi-negre-do-montsant/

  vi-negre-do-montsant

  vi-montsant-criança

  vi-montsant-vi-negre-crianca-do-montsant

  TRACA-I-MOCADOR-DO-MONTSANT-CELLER-MAS-DE-LES-VINYES

  vi-montsant-reserva

  vi-montsant-criança

  vi-montsant-crianca-do-montsant
  vi-montsant-crianca-do-montsan
  Vinos-DO-Montsant

  Vins DO Montsant

  +34 652 568 848
  josep@masdelesvinyes.com

  Mas de les Vinyes s/n 43373 Cabacés - Tarragona - Spain
  LOGO_CANDIDATURA_CASTELLA
  Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram