Vins Montsant Mas de les Vinyes. Celler de Vins DO Montsant, Comarca del Priorat

Sopar Maridatge amb els Vins del Celler Mas de les Vinyes (DO Montsant) al Restaurant del reconegut Xef David Burke – NYC

Oriol Elcacho i Josep Borràs amb el Xef David Burke. Sopar Maridatge amb Vins Mas de les Vinyes DO Montsant, al Restaurant David Burke Tavern, NYC.

Sopar Maridatge amb els Vins del Celler Mas de les Vinyes (DO Montsant) al Restaurant del reconegut Xef David Burke – NYC

El passat 22 de maig es va celebrar un maridatge amb els vins del Celler Mas de Les Vinyes de Cabacés al Restaurant David Burke Tavern de Nova York, propietat del prestigiós Xef David Burke.

L’establiment de l’esmentat xef de “Celebrities” és un restaurant modern, trencador, ple de creativitat, i alhora, molt premiat per la crítica gastronòmica.

Situat a l’UPTOWN de Nova York, és tot un referent en la restauració de la ciutat.

Fou Andrew Bell, gerent de Wine Symphony, empresa distribuidora dels vins de Mas de les Vinyes als EUA, l’artífex  d’aquest event gastronòmic en el marc de les diferents activitats comercials del Celler realitzades a NYC entre el 20 i el 23 de maig.

Amb aquest maridatge, Mas de les Vinyes no només va donar a conèixer els seus productes en el marc incomparable de David Burke Tavern, si no que a més va fer arribar la qualitat i l’essència del Montsant a una de les ciutats més importants i dinàmiques del món.


 

Josep Borràs  i David Burke


Restaurant David Burke Tavern, NYC

Restaurant David Burke Tavern, NYC


Andrew Bell, Gerent – Wine Symphony i Josep Borràs.

Vinos-DO-Montsant

Vins DO Montsant

+34 652 568 848
josep@masdelesvinyes.com

Mas de les Vinyes s/n 43373 Cabacés - Tarragona - Spain
LOGO_CANDIDATURA_CATALA
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram